Kjære håndballvenner!

Det er med en stor porsjon ydmykhet jeg ønsker dere velkommen til en ny håndballsesong i blått. En sesong vi egentlig ikke helt aner omfanget av – vi er blitt så veldig mye større siden samme tidspunkt i fjor. Vi har blitt en klubb for både jenter og gutter, kvinner og menn, og dermed er aktiviteten også økt til det dobbelte, og vel så det.

Derfor ydmykheten. Derfor også en sitrende spenningsfølelse. Hvordan kommer dette til å gå? Hvordan skal det kunne gå? Klarer vi å være rause nok til å bygge ut klubben og inkludere nye mennesker uten at det går utover det gode miljøet vi føler vi har hatt i SH de siste årene?  Og – klarer vi å holde sportslig fokus, legge godt nok til rette for den utviklingen som trengs for å gjøre Sandefjord Håndball til en toppklubb på både herre- og kvinnesiden?

Å være leder i en klubb som SH er både givende og utfordrende. Det er flott å se at vi klarer å samle alle samarbeidsklubbene våre i en felles satsing på G/J 18 og seniornivå her i byen. Det er ikke gitt at HG Gokstad, Sandar, STIF og Tjølling overlater sine unge håndballtalenter til oss. Det krever at vi lever opp til forventningene deres, at vi samarbeider godt og at vi jevnlig kan vise til resultater. For Sandefjord Håndball skal være en topping av laget, det skal være en satsing som viser at 1+1+1+1 er mer enn 4.  At vi lykkes såpass bra med dette samarbeidet bidrar til å gjøre klubbarbeidet lettere.

Utfordrende er det selvsagt også, ikke minst økonomisk. Det skal skaffes til veie mye penger for å drifte en håndballklubb. Vi har heldigvis mange gode sponsorer med oss på laget, og i tillegg bidrar Fjordcup-arrangementet positivt. Resten kommer fra ulike typer offentlige bidrag, treningsavgifter, billettinntekter og kiosksalg. Derfor er det også viktig for oss at du kommer i hallen når vi spiller, at du kjøper deg en kopp kaffe og en vaffel i pausen og at du hjelper oss i andre prosjekter vi setter i gang for å skaffe inntekter.

Sandefjord Håndball er et samarbeidsprosjekt. Mitt håp og ønske er at så mange som mulig vil være med på samarbeidet. Vi trenger så mange hender som mulig, ikke minst i forhold til arrangementer. Jo flere vi er, desto lettere går jobben.  Og jo gøyere blir det.

Kontakt meg gjerne hvis det er forhold i og rundt Sandefjord Håndball du har lyst til å prate om. Du finner meg på epost: bilkompaniet@sandefjordbredband.neteller på tlf: 97199542.

Odd Gunnar Engelstad

Styreleder Sandefjord Håndball