Fortsetter med to lag i 2. divisjon – Sandefjord
Helene Fure og de andre SH-jentene spiller i 2. divisjon også neste sesong.

Fortsetter med to lag i 2. divisjon

Lag i divisjonssystemet er viktig for håndballsamarbeidet vårt med STIF, Sandar, HG Gokstad og Tjølling. Derfor er vi glade for at både damelaget (SH) og herrelaget (Tjølling) fikk beholde plassene sine i 2. divisjon.

Det var mye som hang i lufta da håndballforbundet bestemte seg for å avslutte all aktivitet for snaue to uker siden. Hva skjer med kvalifiseringen til REMA1000-ligaen? Hva skjer med opprykk og nedrykk til de andre divisjonene?

Mandag fikk Tjølling tilbud om å beholde plassen sin i 2. divisjon. Tjølling lå akkurat under nedrykksstreken da serien ble avsluttet, men var i posisjon til å kunne klare seg. Derfor får de også sjansen til å fortsette, Tjølling og SH samarbeider om dette laget, som både skal være for Tjøllings seniorer, SHs «andrerekke» og SHs juniorer.

I damenes 2. divisjon leverte Petter Kjærnes og jentene en så sterk avslutning at de krabbet såvidt over streken. Det var godt nok til å få en plass i den samme divisjonen også neste år.

Og kvalifiseringen til REMA1000? Den ble avgjort ved at både Runar og SH fikk tilbud om å bli med. Vi takket ja. Med glede.