Fjordcup flyttes til 11.-13. september – Sandefjord

Fjordcup flyttes til 11.-13. september

Vi har bestemt oss: Fjordcup flyttes fra. mai til september. Usikkerheten rundt hvor lenge koronaviruset vil plage oss, er selvsagt årsaken.

Det endrer seg fort om dagen. For en uke siden hadde vi fortsatt et lite håp om at vi skulle kunne arrangere Fjordcup som planlagt 29.-31. mai. Nå, dagen etter at Regjeringen forlenget krisetiltakene med ytterligere 18 dager, og utsiktene til en snarlig løsning synes små, er det ingen grunn til å nøle: Fjordcup 2020 flyttes til 11.-13. september.

– Vi vil ikke leve med den usikkerheten, det er mye greiere å ta en beslutning og så jobbe utfra det. Det tror vi at trenere/foreldre og spillere fra de påmeldte lagene også synes. Så får vi håpe at så mange som mulig har mulighet til å bli med oss i september, men vi er forberedt på at det kan bli en del frafall, sier turneringsleder Kjell-Gunnar Dahle.