Velkommen til REMA1000-ligaen!! – Sandefjord

Velkommen til REMA1000-ligaen!!

Sandefjord Håndball nådde målet om å få spille kvalifisering for REMA1000-ligaen neste år. Oppgjørene mot Runar ble dessverre aldri spilt, men nå møtes vi igjen i toppserien neste sesong!

SH har startet forberedelsene til neste sesong. Første skritt på veien er å fornye hjemmesidene våre. Som REMA1000-klubb forplikter vi oss til å bruke Norsk Topphåndballs felles hjemmeside-løsning, en løsning som er integrert med Norges Håndballforbund på en slik måte at vi får mye ekstra informasjon uten å måtte bruke mye tid på det. Tabeller, statistikker, bilder, kamppromotering; alt ligger klart.

Vi har i mange år hatt en sponsoravtale med Emagine i Sandefjord, som har driftet hjemmesidene våre. Vi vil gjerne takke Bjørn Kåre Bøe og gjengen hans for god support gjennom denne perioden. Dere har vært viktig for oss!

Så håper vi at de nye sidene gir dere som følger oss enda mer verdi, enda større lyst til å bli med oss på veien videre, en vei vi ikke vet hvor ender, men som vi har veldig lyst til å gå! Velkommen!