Ola gjør comeback, men nå på trenerbenken – Sandefjord

Ola gjør comeback, men nå på trenerbenken

Ola Sørdahl (29) er tilbake i blått, halvannet år etter at han takket for seg som spiller i 1. divisjon. Nå skal han trene Sandefjords rekrutt- og juniorspillere.

Kommende sesong skal Sandefjords rekrutt- og juniorspillere trenes av Ola Sørdahl og Sander Ree-Lindstad (22). Ola kjenner vi fra flere sesonger som spiller i klubben, bare avbrutt av et par sesonger i Arendal. Den høyreiste venstrehendte bakspilleren fra Halsen har vært en del av familien siden han debuterte i 2014/15-sesongen.

Som bakspillere flest har han hatt sine problemer med skulderen, i desember 2018 så store at han ga seg midtveis i sesongen. Sist sesong trente han bare litt med noen Sandefjord-veteraner for moro i Jotunhallen, men meldte utlån til Tjølling for å hjelpe laget ut av bunnstriden i 2. divisjon. Det endte med korsbåndskade allerede i den andre kampen…

Lærer til daglig
Til daglig er Ola lærer på Haukerød barneskole. Nå skal han få kombinere sine pedagogiske og håndballfaglige evner i arbidet med å utvikle en hel haug med unge talenter til å bli kommende toppspillere på seniornivå.

For to år siden spurte vi Ola om han kunne tenke seg å starte på en trenerkarriere. Da var svaret nei. Når vi spurte igjen for noen dager siden, var svaret ja.

– Det er deilig å være tilbake i klubben. Og ja, jeg har endret syn på det å bli trener, sier Ola Sørdahl.

A-spiller og trener
Med seg som trener får han Sandefjords siste tilskudd i A-stallen, nemlig Sander Ree-Lindstad, 22-åringen fra Hamar som nylig skrev under for Sandefjord etter to år i Sandnes.

I tillegg vil de ha kontinuerlig bistand fra medlemmene av vårt sportslige utvalg, Tor Håvard Ertsås og Ole Thomas Nøstvold.