Folksomt på kantene – Kristoffer blir i minst 2 nye år – Sandefjord

Folksomt på kantene – Kristoffer blir i minst 2 nye år

Kristoffer Norgren Olsen trives i Sandefjord, så mye at han nylig undertegnet 2+1-årskontrakt med klubben. I tillegg har tre andre kantspillere signert avtaler for kommende sesong.

Etter 2 år i den blå Sandefjord-trøya er Kristoffer Norgren Olsen (25) sugen på mer. Han har slått seg til ro i Sandefjord, har jobb i Handelsbanken og er samboer med en annen venstrekant, nemlig Polina Genchova på vårt kvinnelag.

Så godt trives han at han nå har bundet seg til klubben for en ny langtidsavtale (2+1 år), med oppstart i REMA1000-ligaen allerede til høsten.

Fin kombinasjon
– Vi har det fint her, og vi ser for oss at vi lett kan kombinere jobb/studier med spill i Sandefjord de neste årene, sier Kristoffer.

I årets sesong noterte han seg for 69 mål (28 på straffe) og var med det lagets tredje beste målskytter, etter Viktor Petersen Norberg (124) og Magnus Langeland (91).

Henrik Bjørntvedt Olsen, Henrik Moe Carlsen, Jørgen Skalleberg og Kristoffer Norgren Olsen er fire av sju spillere som skal slåss om en plass på Sandefjord-kantene kommende sesong.

Sju kantspillere
I korona-pausen har det skjedd mer på Sandefjord-kantene. Jørgen Skalleberg og Henrik Bjørntvedt Olsen har begge signert ettårskontrakt, mens unggutten Henrik Moe Carlsen (18) har bundet seg for to sesonger til de blå, det samme gjorde Simen Søgaard for noen måneder siden.

I tillegg har Magnus Galabuzi Segujja og Janis Pavlovics løpende kontrakter.