Gode juniorer samler seg i blått – Eirik er sistemann inn – Sandefjord
Eirik Jarl Haukedal går fra Urædd til Sandefjord Håndball.

Gode juniorer samler seg i blått – Eirik er sistemann inn

16 år gamle Eirik Jarl Haukedal er sistemann i rekka av gode unggutter som nå samler seg i junior-stallen vår. Trenerne Ola Sørdahl og Sander Ree-Lindstad får med seg gruppe på rundt 20 spillere i jakten på spillerutvikling og LERØY-poeng.

12-13 spillere fra STIF/HG Gokstads G16-lag tok steget opp til Sandefjord Håndball etter denne sesongen. Etter to år med trenerkapasiteter som Gunnar Pettersen og Einar Veierød er de klare for det siste steget som aldersbestemt håndballspiller, og det skal tas i Sandefjord-blått.
Så langt denne våren har de fått følge av flere av distriktets største talenter. Det var tidlig klart at den tidligere STIF-spilleren Mikkel Ertsås ville komme tilbake etter ett års utlån til Larvik Turn. Fra nabobyen har også landslagsspilleren Jacob Petrzela (16) og Jesper Havnås kommet, sammen med Jonathan Klausen Thorstensen og Daniel Jacobsen Findorff.

Fra Stokke kommer David Bjørnstad Grøv og Hans Jørgen Bærefjell.

Onsdag signerte også 16 år gamle Eirik Haukedal kontrakt med oss. Han er en høyreist keeper som kommer fra Urædd i Porsgrunn, der han så langt har vært en fryktet sisteskanse for våre egne spillere. Nå skal de være på samme lag i hvert fall for de neste to årene.

Eirik er så god at han aspirerer til det norske 02-landslaget, hvor han har vært på samling, men foreløpig ikke fått spille noen kamper. I den landslagsdiskusjonen er også våre 02-spillere Martin Paulsen Aarvik og Henrik Moe Carlsen, sammen med nevnte Jacob Petrzola, som skåret sitt første mål for Norge mot Frankrike i Skien i fjor vår.

Kommende sesong blir det mange treninger, og i tillegg en rekke muligheter for kamper. Vi har meldt opp 2 lag i Regionserien for junior (17-20 år), ett lag til kvalifisering for LERØY-serien (G18), og i tillegg har de muligheter for spill både i 3. divisjon (Sandefjord 3) og 2. divisjon (Sandefjord 2). Og langt i det fjerne vinker REMA1000-ligaen…