Besøk oss på dhub – nye lokaler midt i byen! – Sandefjord
Silje Sundhordvik på dhub ønsker markedsansvarlig Fredrik Svendsen og SH velkommen til nye lokaler i Rådhusgata 15.

Besøk oss på dhub – nye lokaler midt i byen!

Vi har hatt tilholdssted mange forskjellige steder de siste årene. Litt i Jotunhallen, men mest på hjemmekontor. Nå har vi etablert oss i gamle Sandefjord Sparebanks ærverdige lokaler i Rådhusgata midt i sentrum.

Sandefjord Håndballs slagord er «Sammen for Sandefjord». Hva passer bedre enn at klubben trekker ned i sentrum, ned til innbyggerne, supporterne, sponsorene og dit det er mest liv og røre gjennom hverdagene?

Vi er så heldige å ha fått tilgang på lokaler i næringsklyngen dhub, som beskriver seg slik på sine egne nettsider:

«dhub er en arena for vekst og nettverk. Teknologi og bærekraft, hånd i hånd med sosialt ansvar og utvikling. Midt i Sandefjord sentrum.»

Og for ordens skyld: dhub uttales «døbb».

Midt i blinken
Som håndballklubben for byen trenger vi også vekst og nettverk. Vi er avhengige av å møte folk som er interessert i å prate med oss, drikke kaffe med oss og kanskje også samarbeide med oss.

– Derfor er kontorplassene våre i dhub perfekte for oss. Her har vi tilgang til alle de kontorfasilitetene vi trenger, vi kan invitere gjester og sponsorer hit, vi kan samle oss før og etter kamper, og vi har kort vei til sentrumsgatene. Dette trur jeg blir bra, sier SHs markedsansvarlige Fredrik Svendsen, som sammen med daglig leder Kjell-Gunnar Dahle vil bli å finne på plassene sine i Rådhusgata stort sett hver eneste dag framover.

Del av noe større
dhub flyttet inn i lokalene da DNB flyttet ut. Nå er det samlingssted for et førtitall virksomheter, som alle nyter godt av å være en del av noe større.

– For oss passer det også veldig fint å få inn en så utadrettet virksomhet som Sandefjord Håndball. Jeg tror vi kan få til ganske mye sammen, sier daglig leder i dhub, Framnes-jenta Silje Sundhordvik.

Kom innom!
Oppfordringen vår til alle som er opptatt av Sandefjord, håndball og som har eller vil ha tilknytning til Norges mestvinnende håndballklubb gjennom tidene (9 seriegull og 10 NM-titler): Kom innom! Spør etter oss i resepsjonen, så viser de deg hvor vi holder til! Og vær gjerne litt kaffetørst når du kommer!!