Samler gutta til langøkt – Sandefjord

Samler gutta til langøkt

Trenene Einar Veierød (t.h.) og Anders Holand Pettersen har programmet klart for resten av denne uka: Trening, trening, trening og litt grillmat til slutt. A-laget vårt samler seg rett og slett til treningssamling fra torsdag til lørdag.

– Det blir den første muligheten vår til å få samlet nesten alle gutta, både gamle og nye. Vi trenger en periode nå hvor vi kan bli litt bedre kjent både på og utenfor banen, sier Einar Veierød.

Han samler gutta allerede fra torsdag kveld, så blir det ny trening fredag, ei dobbeltøkt lørdag og så avsluttes det med en sosial samling i hagen på Øvre Gokstad lørdag ettermiddag.

– Jeg har ennå ikke fått sett Sander (Wennberg Linderud) og Jonas (Myreng Elverhøy) annet enn i sivilt tøy og på bilder, så jeg gleder meg til å få dem inn i folden. Sander Ree (Lindstad) får også med seg noe av samlingen, mens Håkon Økern har vært på plass i flere uker allerede, sier Einar.

Han innrømmer at han gleder seg til nye økter i Jotunhallen, selv om forbudet mot fullkontakt setter eb liten demper på det hele. Treningene har likevel stor verdi, det er mye teknikk og taktikk som kan terpes uten å rive i t-skjorter og dytte fram brystkassa.