– SH drives godt og har gode verdier – derfor får de støtte fra Sparebank1 BV! – Sandefjord

– SH drives godt og har gode verdier – derfor får de støtte fra Sparebank1 BV!

I en periode har Sparebank 1BV vært litt mindre synlige blant våre sponsorer. Nå er de tilbake i toppen! – SH drives godt og har gode verdier. Det liker vi i Sparebank1 BV, sier sponsorsjef Roar Kaupang.

Det er ikke bare på banen vi utvikler oss denne våren. Med markedsansvarlig Fredrik Svendsen i spissen har klubben intensivert arbeidet med å skaffe klubben flere støttespillere fra næringslivet.

Vi har over 30 sponsorer med stort og smått i dag, men det er plass til mange flere, og vi håper selvsagt også at de som allerede er med, vil bli enda mer med.

Først ut til å undertegne avtale for kommende sesong i REMA1000-ligaen var Sparebank1 BV. Roar Kaupang, sandefjordsgutt og sponsorsjef for banken, signerte en avtale som bringer sparebanken opp blant våre aller største sponsorer.

– En utrolig god start for oss. Veldig hyggelig og viktig at en så stor og tung aktør viser at de tror på oss i kampen mot de beste i Norge, sier Fredrik, som for øvrig har travle dager – heldigvis.

Roar Kaupang er ikke i tvil når han blir spurt om hvorfor banken nå går så tungt inn i Sandefjord Håndball igjen.

I bankens øyne er Sandefjord Håndball en svært god eksponent for toppidretten i Sandefjord. Klubben drives godt og har gode verdier. Det, og klubbens satsing på unge og lokale spillere, gjør at vi i Sparebank 1 BV synes SH er en spennende klubb å samarbeide med. Vi ønsker dere lykke til med sesongen i Rema 1000-ligaen!

Sponsorsjef Roar Kaupang


Han legger til at Sparebank 1 BV er opptatt av at lokalmiljøene hvor banken har kontorer skal være gode steder å bo. Det krever bl.a. at noen bidrar til at det skapes gode vilkår for et rikt kultur- og idrettsmiljø.

– Det er derfor vi f eks sponser kulturtilbud og bredde- og toppidrett. Noen må bidra for at vi skal ha så mye å velge i, sier Roar Kaupang i Sparebank1 BV.