Ny sponsor som er glad i SHs lokale profil – Sandefjord

Ny sponsor som er glad i SHs lokale profil

Næringseiendomsmegleren Q4, ledende i Vestfold og Telemark med sine 70 prosent av markedet, er klar for et samarbeid med Sandefjord Håndball. – Vi er et regionalt selskap som gjerne vil forbindes med SHs lokale strategi, sier Q4-partner Rune Allerød.

Det jobbes godt i vår lille, men effektive markedsavdeling. Markedsansvarlig Fredrik Svendsen kunne i dag signere nok en sponsoravtale, denne gang med eiendomsmegler-selskapet Q4.

Hvor de møttes for signering? Selvsagt i 2. etasje på dhub, næringsklyngen i det gamle DNB-bygget i Rådhusgata, hvor både SH og Q4 har kontor.

Siden etableringen i 2016 har selskapet, med kontorer i Tønsberg, Sandefjord og Skien, vokst til å bli næringsmarkedets største aktør i Vestfold og Telemark. Nå omsetter de eiendommer til salgsverdier på over 2 milliarder kroner hvert år.


Og nå er også tida inne for å bli med i SHs stadig større sponsorfamilie.

– Det handler i bunn og grunn om lokal forankring. Om SHs strategiske valg om å satse lokalt, om å utvikle lokale spillere. Når vi trenger synlighet i Sandefjord, blir SH et naturlig valg, sier Rune Allerød.

Han er imponert over den jobben som er gjort i klubben de siste årene.

– Vi som følger med ser at skuta er på rett kjøl, SH har både ledere og trenere på høyt nivå. Det liker vi.. Det gjør at vi vil være med på ferden videre, sier Allerød.