Teambuilding på land og i vann – Sandefjord
Kristoffer Norgren Olsen fossror mot mål

Teambuilding på land og i vann

Sandefjord-gutta samlet seg på Natholmen sist lørdag. Etter ei god treningsøkt med innlagt lunsj i Jotunhallen ventet oppgaver både på land og i vann før middag.

Det er mange brikker som skal legges på plass før sesongåpningen i REMA1000-ligaen mot Drammen 30. august. Ikke minst skal 22 individualister bli til et lag.

Håndballmessig har det vært samhandling siden mai. Først med større avstand enn vanlig på grunn av smittevernreglene, og fra 23. juli på linje med tidligere sesonger.

Allerede onsdag 5. august er det også klart for sesongens første oppkjøringskamp, mot Falk i Horten.

Men lag bygges ikke bare på håndballflaten. Sosial samhandling er en viktig faktor når det skal kjempes om poeng. Spillere som kjenner hverandre godt både på og utenfor banen, kan ha fordeler når det drar seg til.

Sandefjord-gutta brukte den sommervarme lørdagen til lagbygging, om enn i uvante omgivelser. Knatholmen Leirsted ble tatt i bruk, konkurransene var mange og til tider harde, og det var lett å høre at konkurranseinstinktet var på plass hos gutta.

– Det er artig å observere, også i slike sammenhenger er det viktig å gå foran, ta ansvar, bidra til laget selv om det kan være både tungt og håpløst, sier trener Einar Veierød.

Etter vel gjennomført program var det tid for kjærkommen middag, ispedd en tur med en båt som går raskere enn noen av gutta noengang har opplevd. Da fikk de føle enda litt mer på adrenalinet.

Vinnerne av «bygge flåte»-konkurransen på vei mot mål.