Sandefjord fortsetter å vinne i Horten – Sandefjord
Magnus Langeland fortsetter å imponere

Sandefjord fortsetter å vinne i Horten

Det har nærmest blitt en vane at Sandefjord vinner når de møter Falk i Horten. I onsdagens treningskamp endte det med seier 26-24 for Einar Veierøds menn.

– Det aller beste var å få på drakta igjen. Det nest beste var at gutta fikk bekreftet at det er tøffere i kamp enn det har vært på trening. Og så er det jo alltid moro å vinne, sa Einar Veierød etter oppgjøret i den nye og flotte Lystlundhallen i Horten.

I en jevn og tett treningskamp, hvor det stort sett skilte ett og to mål mellom lagene, dog hele tiden med Sandefjord i føringen, fikk begge lag testet ut både formasjoner og spillere. De mange byttene gjorde selvsagt sitt til at det ikke bli den store flyten i spillet, men samtidig er det viktig å få igang så mange spillere som mulig fram mot sesongstart.

Gode keepere
– Vi slipper inn 24, det er det vi pleier å ha som mål for å kunne vinne. Det var mye takket være keeperne våre, Johan Bergqvist og Eirik Haukedal, men også en spiller som Emil Johnsen, som gikk foran og viste hva som må til av kraftbruk for å ta luven av et angrepsspill.

Framover var det også flere som leverte bra. Magnus Langeland, f eks, var farlig nesten hver gang han hadde ballen. Sander Ree-Lindstad viser seg fram, og Sander Linderud viste også etter hvert fram mer av repertoaret sitt. Og så må vi heller ikke glemme Jonas Elverhøy, sier Veierød.

Tøff utfordring
Men så er det altså det ned å bruke kreftene sine både framover og bakover på banen. De møtte et tøft forsvarsspill, tøft nok til å forstyrre rytmen og skape upresisheter. Falk utfordret dem i forsvar også, og særlig fikk Leif Erik Brenne godt med plass til å fullføre avslutningene sine. Han endte som kampens toppskårer med sju mål.

Målskårere for Sandefjord: Magnus Langeland 5, Jonas Elverhøy 4, Sander Linderud 3, Janis Pavlovics 3 (1), Fredrik Engelstad 3, Jørgen Skalleberg 2, Tarik Repesa 2, Sander Ree-Linderud 1, André Tuzov 1, Simen Søgaard 1 (1), Magnus Galabuzi Segujja 1.

Sander Ree-Lindstad kan bli en viktig tilvekst til Sandefjord-laget denne sesongen.