Fortsetter å eksperimentere – Sandefjord
Emil Sundfær Johnsen fyrer løs mot Herulf.

Fortsetter å eksperimentere

Trener Einar Veierød fortsetter å eksperimentere når han tar med seg laget til Nøtterøy for en ny treningskamp i kveld.

Laget til torsdagens kamp er klart: Johan Hedlund Bergqvist, Christian Morillo Lyngbø, Kristoffer Norgren Olsen, Henrik Bjørntvedt Olsen, André Pung Tuzov, Jonas Myreng Elverhøy, Magnus Galabuzi Segujja, Magnus Langeland, Fredrik Svendsen, Sander Wennberg Linderud, Fredrik Engelstad, Jørgen Skalleberg, Simen Søgaard, Tarik Repesa, Håkon Økern og Emil Sundfær Johnsen.

Det er tre navn som det er verdt å skrive litt mer om, nemlig Fredrik Svendsen, Emil Johnsen og Magnus Galabuzi.

Fredrik har vært ute mer eller mindre en hel sesong, gjennomførte en skulderoperasjon i midten av februar og ser nå ut til å være på vei tilbake på banen. Han fikk prøve seg litt mot Herulf, og trenerne var godt fornøyd med det de så. Denne gangen er han satt opp som midtback i tospann med Magnus Langeland. Det innebærer at Sander Ree-Lindstad får hvile, mens Fredrik helt sikkert får mer spilletid enn sist.

Emil har vært tredjevalget som venstreback så langt. Mot Nøtterøy er han satt opp som strekspiller sammen med Tarik og Håkon. Tanken er sikkert å teste ut muligheten for å bruke den meget viktige forsvarsressursen også i angrep for å unngå mange bytter forsvar/angrep.

Magnus foretrekker en posisjon på venstre kant. Men er det noe vi har nok av, er det venstrekanter. 🙂 Og Magnus er litt som poteten; han har tidligere vist at han behersker både venstre bak, midten bak og til og med høyre bak. Nå står han som venstre bakspiller, men vi bør ikke bli overrasket om han dukker opp på en av de andre posisjonene også i løpet av kampen.

Det er mulig kampen i kveld filmes og streames, men foreløpig er det usikkert på hvilken kanal. Følg med på Facebook-sidene for ytterligere info.