Så fikk Jonas (19) vist hva han kan tilføre Sandefjord – Sandefjord

Så fikk Jonas (19) vist hva han kan tilføre Sandefjord

I sin fjerde kamp for Sandefjord viste Jonas Myreng Elverhøy (19) hva han er god for. – Nå fikk vi se hva Jonas kan tilføre laget, og det er skikkelig skuddkraft, sier trener Einar Veierød etter 32-26 seier over Nøtterøy.

Vi hadde to toneangivende spillere i torsdagens treningskamp i Nøtterøyhallen. Magnus Langeland, som skåret Sandefjords fem første mål og til slutt endte på ni skåringer, og Jonas Myreng Elverhøy, som ordnet samme antall mål etter en sterk 2. omgang.

Til sammen skåret Magnus og Jonas, som også spiller sammen på 00-landslaget, 18 av de 32 målene vi klarte å skåre mot Nøtterøy. Imponerende av begge, men Magnus har vist i alle høstens treningskamper at han er god. For Jonas del markerte denne kampen gjennombruddet i blått.

– Jeg har fått spilt bra med håndball i det siste, fått kroppen skikkelig igang. Det ble en mye lengre pause enn jeg liker, men nå er det heldigvis fullt trøkk, sier Jonas, som trives i Sandefjord.

– En fin klubb og en fin by, her kan. jeg ha det bra, sier han, og gleder seg allerede til de to treningskampene neste uke, hjemme mot Nøtterøy tirsdag og borte mot Haslum onsdag.

Generalprøve mot Haslum
– Kampen mot Haslum blir selve generalprøven, sier Einar Veierød, som er fornøyd med at laget hans vinner komfortabelt, og også med at han har fått anledning til å rullere litt på mannskapet.

– Det sitter spillere hjemme nå som er veldig sugne på å få spille. Det er bra! sier Einar, som fant mye positivt i oppgjøret mot Nøtterøy.

– Vi styrte kampen fra start og fikk i tillegg en veldig god start på 2. omgang. I etablert forsvar var vi gode i hele kampen, men vi må bli bedre både på returløp og i eget ankomstspill. Og. så merker jeg at avtalene sitter bedre og bedre, det er både bra og ventet, sier Veierød.

Opptil åtte mål foran
Kampen var jevn til det gjensto 3-4 minutter av 1. omgang, men til pause hadde Sandefjord skaffet seg en tremålsledelse (14-11). Rett etter pause ble den til seks, og utover i omgangen var det egentlig aldri tvil. Sandefjord ledet med opptil åtte mål på det meste, men Nøtterøy kjempet til siste slutt og reduserte nederlaget til seks mål; 26-32.

Målskårere for Sandefjord: Magnus Langeland 9, Jonas Myreng Elverhøy 9, Håkon Økern 4, Simen Søgaard 4 (4), Fredrik Engelstad 3, Sander Wennberg Linderud 1, Kristoffer Norgren Olsen 1, André Pung Tuzov 1.

Nok en toppkamp av Magnus Langeland, som skåret Sandefjords fem første mål i kampen!