Så deilig å være mange! – Sandefjord

Så deilig å være mange!

Vi har tatt steget opp i REMA1000-ligaen, det ypperste Norge kan framvise av herrehåndball. Skal vi henge med i galoppen, må det planlegges. Søndag møttes vår nye arrangementsgruppe til fellesmøte for første gang.

På lag med tolv andre klubber skal vi denne sesongen gjøre vårt beste for å gi valuta for pengene, enten du er så heldig å få billett til hallen eller du skal se kampene på TV.

Det er en merkelig situasjon vi er i, med smittevernregler, publikumsbegrensninger, korona-frykt og stor usikkerhet. Like fullt må vi planlegge for at kampene skal gå etter terminlista, og det betyr at første hjemmekamp går i Jotunhallen onsdag 2. september kl 18.30. mot ØIF Arendal.

I vår første hjemmekamp på toppnivå siden 2012 skal vi måle krefter med SH-guttene Olaf Richter Hoffstad, André Bergsholm Kristensen og deres lagkamerater. Snakk om hjemmedebut!

Vi har brukt denne våren og sommeren til å forberede oss både sportslig, arrangementsmessig og administrativt. Sandefjord Håndball har blitt en betydelig større klubb siden i fjor, både på banen (sju lag mot to i fjor) og utenfor.

Ikke minst har vi fått på plass en imponerende arrangementsgruppe som nå forbereder seg på de oppgavene som måtte komme. På søndagens møte var vi ni stykker til stede, alle med ulike ansvarsoppgaver. Selve kampen er egentlig det enkleste leddet i et arrangement. I tillegg kommer rigging, billett og kiosksalg, sekretariat, live-plotting, TV-crew, smittevern osv osv. Alt må planlegges, alt krever mannskaper.

Da er det godt å være mange som kan og vil bidra. På bildet ser vi fra venstre Anette Olsen, Marianne Lie Øie, Hege Tronsaune, Renathe Frugaard Løkkevol, Marianne Rødser, Roy Skoland, Hege Langseth og Yvonne Johannessen. De er blant de mange Sandefjord-funksjonærene dere kommer til å møte i hallen denne sesongen!