Overbevisende mot Nøtterøy – Sandefjord

Overbevisende mot Nøtterøy

Seier i Jotunhallen smaker alltid godt, uansett ramme og motstander. Tirsdag kveld var det Nøtterøy som fikk svi. Etter en jevnspilt start truet de egentlig aldri Sandefjord-seieren, som til slutt lød på 33-28.

Det ble noe av det samme kampbildet som i møtet de to lagene imellom sist torsdag i Nøtterøyhallen. Jevnt fra start, Sandefjord litt ifra til pause, Sandefjord mer ifra utover i andreomgangen, og så Nøtterøy som klarte å hente inn litt igjen på slutten. Torsdag ledet vi med opptil ni mål, i dag var det aldri mer enn seks.

Men det var liksom aldri noe som tilsa at seieren var truet, at det skulle bare lite til før alt glapp.

Overbevisende
– Deilig med en såpass overbevisende seier mot et godt Nøtterøy-lag, sa vår toppskårer André Pung Tuzov etter kampen. Han var naturlig nok fornøyd med egen innsats også.

– Ja, det kjennes bra. Jeg føler at jeg klarer å variere spillet mitt ganske mye, og at jeg er mer direkte på mål. Samspillet med kant og linje blir også stadig bedre.

Som lag synes jeg vi har hatt en bra progresjon de siste ukene. Vi kommer til flere og bedre muligheter, tempoet er bedre og vi bruker trekkiene mer, dvs vi utnytter de mulighetene som ligger i akkurat de bevegelsene., sier Andre Tuzov.

Moro å se
Trener Veierød er også godt fornøyd. – Forsvaret sitter meget godt i lange perioder, ankomstfasen har vi blitt betydelig bedre i, og kombinasjonsspillets utvikler seg stadig. Det var en bra prestasjon, og det er moro å se at så mange av spillerne viser seg fram når de får sjansen.

– – Noe du ikke er like godt fornøyd med? Vi kan bli bedre på å gjøre en-og-en avtaler både i forsvar og angrep, dessuten slipper vi til Nøtterøy på for mange kontringer. Og alle returene i eget forsvar endte hos en motstander.

– Men det er lov å trekke fram en spiller som Emil, som leverer meget bra i forsvar og i tillegg skårer fem mål i ankomst. Tuzov skyter på seg mer selvtillit, og Fredrik Svendsen viser hvor god og trygg han er i midtback-rollen. Voi har to gode keepere, mange mål og sjanser fra venstrekant og både mål og straffer fra strek. Så joda, det var mye bra også!

Ingen reprise
– Nå venter Haslum i Nadderud Arena allerede i morgen, hva tenker du om den kampen?

– Jeg håper vi har blitt såpass mye bedre at det ikke blir en reprise av Arendal-kampen. Vi får inn både Magnus, Jonas, Kristoffer og Simen med friske bein. Nei, det blir spennende. Jeg har trua! sier Einar Veierød.

Målskårere mot Nøtterøy: Andre Pung Tuzov 7, Emil Sundfær Johnsen 5, Janis Pavlovics 4 (4), Håkon Økern 3, Fredrik Engelstad 3 (1), Magnus Galabuzi Segujja 3, Henrik Bjørntvedt Olsen 3, Tarik Repesa 2, Sander Linderud 1, Fredrik Svendsen 1, Sander Haakestad 1.

Emil Sundfær Johnsen imponerte både i forsvar og framover på banen mot Nøtterøy tirsdag.