Tester bredden mot Nøtterøy – Sandefjord

Tester bredden mot Nøtterøy

Mange av de antatte førstevalgene står over når vi møter Nøtterøy til ny kamp i Jotunhallen kl 18.30 i kveld. – Vi må trå litt varsomt, det er ny kamp mot Haslum allerede i morgen, sier trener Einar Veierød.

Med bare to uker igjen til sesongstart, borte mot Drammen, er vi inne i en avgjørende periode for våre unge gutter. Treningskamper i dag og i morgen skal følges opp av gode treninger med sikte på å bygge opp et så robust lag som mulig til møtet med drammenserne.

Derfor blir det også en del endringer på laget som møter Nøtterøy i kveld i forhold til sist torsdag i Nøtterøyhallen. Blant annet står både Magnus Langeland og Jonas Myreng Elverhøy over. De to bakspillerne sto for 18 av Sandefjords 32 mål i det forrige oppgjøret.

Hviler gjør også venstrekant Kristoffer Norgren Olsen, midtback Sander Ree-Lindstad og høyrekant Simen Søgaard.

Det gir muligheter for andre spillere. Inn på venstrekanten kommer Henrik Moe Carlsen og Sander Haakestad i tillegg til Henrik Bjørntvedt Olsen. André Pung Tuzov danner venstreback-par med Emil Sundfær Johnsen, og i midten blir det mye ansvar på Fredrik Svendsen og Magnus Galabuzi Segujja. Janis Pavlovics utgjør høyrekant-duoen sammen med Jørgen Skalleberg.

Sander Wennberg Linderud og Fredrik Engelstad beholder plassene på høyreback, og det samme gjør Tarik Repesa og Håkon Økern på strek. Eirik Jarl Haukedal tar plass i mål sammen med Johan Hedlund Bergqvist, mens Christian Morillo Lyngbø står over.

– Generalprøven blir mot Haslum, har trener Veierød sagt tidligere. Men det bør bli en fin match mot Nøtterøy også!