Trening, mat og hvile i fokus de siste 10 dagene – Sandefjord

Trening, mat og hvile i fokus de siste 10 dagene

Vi har gjort unna vår siste treningskamp før sesongstart, den endte med seier 29-27 over meritterte Haslum. Nå venter trening, mat og hvile for Sandefjord-guttene fram til serieåpningen mot Drammen neste søndag.

Det er dette vi har ventet på siden vi fikk opprykket med korona-posten i mars. Endelig er vi tilbake i det gode selskap, der Sandefjord hører hjemme. Vi er tross alt den mestvinnende herrehåndballklubben i Norge, med ni serie- og ti cupgull i bagasjen. Ingen andre er i nærheten.

Trenerduoen Einar Veierød og Anders Holand Pettersen har gitt spillerne fri fra treningshverdagen denne helga. I hvert fall håndballdelen av den. I kveld og lørdag er det individuell styrketrening, fredag ettermiddag samles laget til padeltennis i den nyåpnede hallen på Kullerød.

Neste uke blir det felles håndballøkter mandag, onsdag, fredag og lørdag, ispedd styrke og en sosial sammenkomst. Noen av gutta skal også være til stede på klubbens Kick off i dhubs lokaler i Rådhusgata 15 neste torsdag.

– Det er viktig at vi er nøye nå i innspurten, både i forhold til kampforberedelser og korona. Vi må sørge for at inngangen til Drammen-lampen blir så god som overhode mulig. Det trenger vi om vi skal kunne kjempe om poeng, sier Einar Veierød.