Deler kapteinsbindet mellom seg – Sandefjord

Deler kapteinsbindet mellom seg

Fredrik Svendsen og Sander Ree-Lindstad, en «veteran» og en nykommer, deler kapteinsvervet denne sesongen.

Hvem blir kaptein for Sandefjord 2020-21? Svaret er gitt: Einar Veierød velger seg fjorårskaptein Fredrik Svendsen og nykommeren Sander Ree-Lindstad.

– Fredrik har vært kaptein i to sesonger, kjenner laget, klubben og jobben, men har samtidig en skulder som ennå ikke er hundre prosent i orden. I hans fravær overtar Sander, og hvis begge er med har jeg to å spille på, sier trener Einar.

Fredrik var plaget med en skulderskade mesteparten av fjoråret, gjennomgikk en operasjon i februar og er nå på god vei tilbake. Sander hadde kapteinsbindet for Sandnes i fjor, og har dermed også en god følelse for hva det innebærer å være lagets kaptein.

Begge er for øvrig midtbacker og dermed også sentrale i angreps-oppbyggingen.