Jotunhallen ruster seg til REMA1000-ligaen – Sandefjord

Jotunhallen ruster seg til REMA1000-ligaen

Den er gammel og verdig, med håndballhistorie til helt oppunder taket. Nå er vi sikre på at Jotunhallen gleder seg til et gjensyn med de beste håndballagene i Norge. Den merker i hvert fall at noe spennende er på gang…

Det var et betydelig pengebeløp fra fabrikkeier Odd Gleditsch i Jotun som sørget for at navnet ble akkurat Jotunhallen. Hallen midt i vakre Bugårdsparken ble innviet i 1963, og nå – 57 år senere, skal den nok en gang huse norsk elitehåndball, som den gjorde hver eneste sesong fra 1987 til 2012.

Det er hamret og slått, spikret, sagd og skrudd i vegger og på rekkverk i Jotunhallen de siste par ukene. Fester for oppheng til ny storskjerm, nye elektriske kurser til den samme, nye elektriske kurser og signalkabler til TV-team, DJ og speaker-tjenesten, vedlikehold av teknisk og håndballfaglig utstyr, og ikke minst – oppgradering etter smittevernreglementet. Nødutganger på begge sider av banen (mot parkeringsplassen) skal åpnes for publikum, seter må sperres, seter må merkes osv osv.

For gjestene er det nok bare storskjermen som vil merkes. Den blir en velkommen nyvinning i hallen, et viktig punkt for både informasjon, kommunikasjon og underholdning.

Så – velkommen onsdag 2. september, da spiller Sandefjord mot ØIF Arendal med kampstart kl 18.30. Billetter kjøper du på Sandefjord Håndball-appen eller på nettet: https://sandefjord.woow.no/#!/match/buy/283 

Svein Ivar Gjerstad fra Sandefjord kommune måtte
komme med loddebolten for å fikse det ene målet.

Patrick fra PEC Sandefjord ordner elektriske kurser, kanaler og kontakter.
Intervjuveggen kom i posten her om dagen. Våre største sponsorer er som dere ser Fjordkraft, Jotun, Sparebank1BV og Select.
Et deilig syn – Jotunhallen ønsker igjen velkommen til Norges beste håndballag.