– Cupkamp i Kristiansand blir et fint avbrekk! – Sandefjord

– Cupkamp i Kristiansand blir et fint avbrekk!

Sandefjord møter Kristiansand Topphåndball på bortebane i 3. runde i cupen onsdag. – Et fint avbrekk som fort kan gi oss litt positiv energi, sier trener Einar Veierød før møtet med sin tidligere trenerkollega Gunnar Pettersen og hans nye menn.

Tre kamper i REMA1000-ligaen har gitt tre tap. Men til tross for null poeng og 24 baklengsmål, har Sandefjord levert mer enn nok målsjanser til å kunne ta poeng. Både mot Drammen, Arendal og sist Runar har motstandernes keeper framstått som Sandefjords største utfordring.

Etter 20 minutter av oppgjøret ledet f eks Runar kampen 11-9, mens Sandefjord ledet skuddstatistikken 19-11. Så trener Veierød vet hva som må bli bedre:

Han må for øvrig klare seg uten tre-fire sentrale spillere mot Kristiansand. Jonas Myreng Elverhøy og Tarik Repesa er ute med skader, Magnus Langeland hviler en hardt belastet skulder og heller ikke Kristoffer Norgren Olsen drar med laget til sørlandsbyen.

I stedet får Henrik Bjørntvedt Olsen og Sande Haakestad muligheten på venstrekanten, mens Martin Paulsen Aarvik får sine første minutter på strek denne sesongen i par med Håkon Økern.

Laget for øvrig er Johan Hedlund Bergqvist, Christian Lyngbø, Eirik Jarl Haukedal, André Tuzov, Emil Sundfær Johnsen, Sander Ree-Lindstad, Fredrik Svendsen, Magnus Galabuzi Seguja, Sander Wennberg Linderud, Fredrik Engelstad, Jørgen Skalleberg og Simen Søgaard.