Gjennom samarbeid med e2 får vi et trygt treningsmiljø – Sandefjord

Gjennom samarbeid med e2 får vi et trygt treningsmiljø

Vi har hatt et langvarig forhold til treningssenteret e2 på Pindsle. Herrespillerne har hatt tilgang til trening der i mange år. Nå forlenger vi avtalen og håper på et fortsatt godt samarbeid.

Å bygge fysisk kapasitet, samt drive skadeforebyggende fysisk trening, er noe av det viktigste du kan gjøre som håndballspiller. Sandefjord har et treningsrom i Jotunhallen, som vi disponerer sammen med SVGS og Sandefjord Badmintonklubb. Det er fint å ha for de spillerne som må trene alternativt i fellesøktene.

Men når de ikke trener i hallen blir de altså å finne på e2, enten på Pindsle eller i de nye lokalene på Framnes. Der er vi sikre på at spillerne går til et trygt og godt treningsmiljø, også nå i disse koronatider.

– Vi tar smittevern på høyeste alvor. Og så er vi så heldige å ha store og luftige lokaler både på Pindsle og Framnes. Det, i kombinasjon med grundig renhold, gjør at Sandefjord-spillerne kan føle seg trygge her hos oss, sier serviceleder Birgitte.

For oss som klubb betyr e2-avtalen svært mye. Å ha et treningssenter som Gullpartner er gull verdt, rett og slett!