450 000 kroner i gaver fra Sparebank1BVStiftelsen! – Sandefjord

450 000 kroner i gaver fra Sparebank1BVStiftelsen!

Før oppgjøret mot Runar sist uke tok styreleder Knut Bakke imot en gavesjekk på 250 000 kroner fra Sparebank1BVStiftelsen. For bare en drøy måned siden fikk vi 200 000 kroner fra den samme stiftelsen. – Evig takknemlig for en kjærkommen gave, sier Bakke.

450 000 kroner er mye penger. Veldig mye penger. Også for en klubb i håndballens eliteserie. Ikke rart jubelen sto høyt da vi for noen dager siden fikk melding fra Sparebank1BVStiftelsen om at de hadde bevilget 250 000 kroner i støtte til innkjøp av den nye storskjermen i Jotunhallen.

Hør hva banksjef Signe Stenersen i Sparebank1 BV Sandefjord, styreleder Gisle Dahn i Sparebank1BVStiftelsen og styreleder i Sandefjord Håndball, Knut Bakke sa i forbindelse med overrekkelsen:

Det er nemlig ikke så mange ukene siden vi fikk 200 000 fra stiftelsen som corona-kompensasjon; for å bidra til å dekke opp det underskuddet vi led ved at Fjordcup 2020 måtte avlyses. Som de fleste har fått med seg bidro staten også, ved å kompensere for 70 prosent av de anslåtte inntektene.

Storskjermen som er kjøpt inn med det formål å gi publikum en bedre opplevelse, og gi sponsorene våre bedre profilering, samtidig som den kan generere leieinntekter utenom håndballsesongen.

Denne gledelige nyheten var dessverre ikke stor nok for Sandefjords Blad: https://www.sandefjordhandball.no/wp-admin/post.php?post=1325&action=edit

For oss markerte storskjermen overgangen fra 1. divisjon til REMA1000-ligaen. Vi skulle spille i den samme Jotunhallen, med de samme fasilitetene, det vi kunne gjøre noe med var å oppgradere arrangementet. Og det har vi utvilsomt lyktes med. Forleden ringte en Nærbø-leder og lurte på detaljer rundt den flotte skjermen, fordi de kunne tenke seg noe lignende også i deres hjemmearena Nye Loen. 🙂