Anders HP: – Vi må opp på vårt beste for å slå Viking! – Sandefjord

Anders HP: – Vi må opp på vårt beste for å slå Viking!

De kjenner faresignalene, og gjør alt de kan for å unngå dem. Sandefjords trenerduo Einar Veierød og Anders Holand Pettersen har holdt spillerne sine i ånde denne siste uka. Det er mot Viking lørdag det virkelig gjelder!

Treningene har gått bra. Skadesituasjonen er så bra som den kan bli. Og da 16-mannstroppen ble klar fredag kveld, var det en gjeng med innbitte spillere som pakket bagen og dro hjem for å gjennomføre de siste forberedelsene til møtet med Stavanger-laget i Jotunhallen i morgen kl 16.00.

Spise, sove, se video, spise, sove, og så – gjøre klar til kamp. Årets siste, og om mulig også den viktigste. For klubben vår del er forskjellen mellom seier og tap nesten som dag og natt. For spillerne er det viktig ikke å fokusere så mye på betydningen av resultatet som på selve kampen. Duellene i forsvar og angrep. Formasjonene. De avtalte spillesystemene. Egne ferdigheter. Alt som kan føre til seier hvis de lykkes.

– Det er en viktig kamp hvor utfallet vil få stor betydning, sier trener Anders. Det er ingen tvil om hva han ønsker seg til jul!