Fire hospitanter er blitt til fire nye A-lagsspillere! – Sandefjord

Fire hospitanter er blitt til fire nye A-lagsspillere!

De kom til Sandefjord for å spille i LERØY-serien og 2. divisjon. I tillegg fikk de muligheten til å hospitere på A-laget. Nå har alle de fire 17-åringene signert kontrakt med Sandefjord og blitt A-lagsspillere på fulltid!

Sandefjord har mål om å være en av de beste spillerutviklingsklubbene i landet. Topplasseringer i de årlige LERØY-seriene er del av strategien, som skal munne ut i fullverdige elitespillere som gjerne må ta seg en tur ut i Norge eller verden, men som deretter forhåpentligvis vender tilbake til klubben for å gi tilbake.

Siste kvartett ut er Jesper Havnås (17), Mikkel Ertsås (17), Eirik Haukedal (17) og Jakub Petrzela (17). De følger i fotsporene til mange gode Sandefjord-spillere, som f eks Magnus Søndenå (29) til Haslum og Ribe-Esbjerg, Simen Holand Pettersen (23) til Elverum, Olaf Richter Hoffstad (22) til ØIF Arendal, André Bergsholm Kristensen (21) til ØIF Arendal, Viktor Petersen Norberg (21) til Drammen, Kristian Hübert Larsen (21) til Elverum og Birk Hermann Inselseth (21) til Fold og FyllingenBergen.

Og om noen uker kan vi føye til Magnus Langeland (20) til Kolstad.

Jakub Petrzela signerte kontrakt med Sandefjord rett før påske. Nå skal han ta opp kampen om en plass på laget med Tarik Repesa og Håkon Økern.

Jesper, Mikkel, Eirik og Jakub har det til felles at de har ambisjoner om å bli så gode håndballspillere som bare mulig. Jesper på midtback, Mikkel på høyreback/kant, Jakob på strek og Eirik i mål. Sistnevnte har allerede imponert i REMA1000-ligaen og bl a blitt kåret til Sandefjords beste spiller i to kamper. De andre har fått prøve seg i ulike treningskamper, og de har åpenbart ikke gjort seg bort de heller, for nå har alle signert kontrakt med Sandefjord fram til 2022.