– Sterkt å yte sitt aller beste i en viktig kvalikkamp! – Sandefjord

– Sterkt å yte sitt aller beste i en viktig kvalikkamp!

Vår nye midtback Anders Hallberg (35) så oppgjøret mot Follo i Jotunhallen sist onsdag og fikk bange anelser. Men etter seieren i Stil Arena lørdag har han fått trua på en ny sesong i REMA1000-ligaaen.

Selv om vi var best i 40 av 60 minutter mot Follo, hjalp det ikke. Gjestene stakk av med seieren (32-29) i den første kvalifiseringskampen om den ledige plassen i REMA1000-ligaen, og våre gutter fikk et ualminnelig tøft press på seg om å måtte vinne på bortebane lørdag.

Det presset taklet de aldeles utmerket. Etter seier 36-25 står det 1-1 i kamper, og «alle» vil nok nå svare «Sandefjord» på spørsmål om hvem som er favoritt til å vinne den tredje og avgjørende kampen kommende onsdag.

– I Jotunhallen møttes to jevne lag, i Stil Arena var det stor forskjell på lagene. Sandefjord var på nivå med da de slo ØIF Arendal i høst. Det er godt gjort å komme opp på et slikt nivå i en så viktig kamp som den mot Follo. Onsdag er det en helt ny kamp, og lagene stiller likt, men med samme innstilling, og en like god Johan (Hedlund Bergqvist) i mål, så vinner vi, sier Anders Hallberg.

På grunn av klorona-restriknjoner har ikke Anders Hallberg fått sett noe som helst av sine nye lagkamerater siden overgangen ble klar i midten av mars. Men han fikk i alle fall med seg åpningskampen mot Follo live i Jotunhallen:

– Det var mye nerver i den første kampen. Det var lett å se på spillerne. Ikke så rart, etter en så lang pause, Og etter tapet tenkte jeg nok at dette ikke blir helt enkelt.

Lørdag var det noe helt annet. Ikke bare storspilte Johan, men hele førstesekseren leverte, både framover og bakover. Jeg trur at selv om keeperne ikke leverer på et like høyt nivå onsdag, men bare tar de ballene de skal ta, så skal det gå vår vei. Gutta viste lørdag at de holder et bra nivå, rett og slett!

Sier Anders Hallberg. Som har sikret seg billett til den kampen også.