9. juni er den nye datoen for slaget i Jotunhallen – Sandefjord
Photo by: Jon Klasbu (www.klasbu.no)

9. juni er den nye datoen for slaget i Jotunhallen

Den siste og avgjørende kampen mellom Sandefjord og Follo om retten til spill i REMA1000-ligaen neste sesong går onsdag 9. juni. Det er omtrent ett år siden oppkjøringen startet for inneværende sesong.

Kl 21.00 kommende onsdag er det avgjort. Da kan vi si om det blir fortsatt spill i REMA1000-ligaen eller nedrykk til 1. divisjon for våre gutter. Opplegget er enkelt: Det laget som vinner møtet mellom oss og Follo den kvelden får spille mot Norges beste lag neste sesong. Det laget som taper, får møte de nest-beste.

Kampen skulle vært spilt onsdag for en uke siden, altså 26. mai, men ble avlyst på grunn av covid19-smitte i Sandefjord-troppen. Hele laget vårt ble satt i karantene og kampen måtte flyttes. Ny dato ble 9. juni, og fram til tirsdag ettermiddag har SH-spillerne holdt seg hjemme hos seg selv, Fra i dag var mange av spillerne på plass igjen, men fortsatt mangler fire spillere på grunn av positive tester og utvidede karantener.

Over fjorden har Follo fått en ekstra treningsuke, og til og med en treningskamp, så det blir spennende å se hvordan styrkeforholdet er lagene imellom når vi kommer til 9. juni!