De fikk gjort det de skulle før de ble takket av! Tusen takk! – Sandefjord

De fikk gjort det de skulle før de ble takket av! Tusen takk!

Denne sekstetten var alle involvert da vi fornyet plassen i REMA1000-ligaen etter 24-23 seier over Follo i en utrolig nervepirrende kamp. I forbindelse med en hyggelig tilstelning etter kampen ble de takket for innsatsen i blått og ønsket lykke til videre.

De skulle egentlig blitt takket av i april, men koronapandemien skapte kaos også i håndballens terminlister. Vi spilte ikke en eneste seriekamp etter tapet for Viking 19. desember i fjor.

Men i motsetning til flesteparten av de andre lagene i REMA1000-ligaen så fikk vi i hvert fall spilt noen kamper før sesongen var over. NHF bestemte seg for at et kvalifiseringsspill mellom de tre nederste lagene i REMA1000 og lag nr 2,3 og 4 i 1. divisjon skulle gjennomføre kvalikkamper så sant det ble mulig.

Og det ble det. 22. mai åpnet vi med 29-32 tap mot Follo hjemme. 25. mai svarte vi på tiltale med 36-25 seier i Stil Arena. 29. mai skulle tredje og siste kamp spilles i Jotunhallen. En positiv koronatest dagen før kamp førte til at den ble avlyst og utsatt til 9. juni. Og det var da vi vant. Sesongens viktigste kamp. 24-23. Med to straffebom, ett til hvert av lagene, i kampens siste to minutter. Makan til finale. Makan til seier.

For Jørgen Skalleberg, Christian Morillo Lyngbø, Magnus Langeland, Jonas Myreng Elverhøy, Emil Sundfær Johnsen og Andre Pung Tuzov representerte den kampen ikke bare sesongens siste, men deres siste i SH-blått – i hvert fall i overskuelig framtid. 🙂

Jørgen gir seg på toppnivå, Christian drar til Viking TIF (1. div) i hjembyen Bergen, Magnus har skrevet under for Kolstad (REMA1000) i Trondheim, Jonas skal prøve seg i svenske Lugi (Eliteserien), Emil vil hjem til Bodø (2. divisjon) og André flytter seg fra Sandefjord og opp til Haukerød.

Etter kampen fikk de drakta si i glass og ramme, og selvsagt også autografer fra alle lagkameratene, trenerne og støtteapparatet.

Vi sier til dere alle seks: Tusen takk for innsatsen! Tusen takk for jobben dere har gjort i Sandefjord! Lykke til videre!!