Damene er igang igjen – med tre nykommere på laget – Sandefjord

Damene er igang igjen – med tre nykommere på laget

Sandefjord-damene har ikke spilt en kamp siden Norge ble koronalukket 12. mars i fjor. Denne siste sesongen har de knapt fått trent håndball sammen. Men nå er de igang igjen, og med i gjengen har de fått tre nye spillere.

Henriette Lindberg (22), Marion Helland (22) og Cecilie Wick Ullitz (23) var alle på plass da trenerteamet Petter Kjærnes og Henriette Hovland Christiansen dro igang fullverdige treningsøkter igjen sist fredag. Denne uka og neste er det full fart i Bugårdshallen før det blir sommerferie og ny treningsoppstart 3. august.

Henriette Lindberg

Henriette er Sandefjord-jente som tidligere spilte for Runar, men som siden har vært i Oslo og også prøvd seg litt i Flint før valget falt på de blå i byen.

Hun er en skarpskodd venstre bakspiller som nok vil vise seg fram både i forsvar og angrep!

Cecilie Wick Ullitz til SH

Cecilie og Marion er begge keepere. Cecilie kom egentlig til Sandefjord fra Flint før fjorårssesongen for å være makker med Vivi Storvang, men det er det jo de færreste som fikk vite. I vår meldte Flint at de ønsket Vivi tilbake til Tønsberg, og omtrent samtidig flyttet Marion Helland til Sandefjord. Ikke unaturlig da at hun valgte blått, samboer som hun er med Sander Ree-Lindstad. 🙂

Vi kommer helt sikkert tilbake til disse tre, og resten av Sandefjord-gjengen!

Marion Helland til SH