Sandefjord-jentene skal kjempe om en plass i LERØY-serien – Sandefjord

Sandefjord-jentene skal kjempe om en plass i LERØY-serien

Lørdag er det rekruttjentenes til å spille LERØY-kvalifisering. De skal til Kråkerøy for å møte hjemmelaget Kråkerøy og Tromsø. Det beste laget går direkte til LERØY-serien, mens de to andre får muligheten gjennom en ny kvalifiseringsrunde 16.-17. oktober.

– Målet må være å vinne pulja og gå direkte videre, sier Sandefjords hovedtrener på rekruttene, Henriette Hovland Christiansen, som utgjør trenerduoen vår på jentesiden sammen med Petter Kjærnes.

– Den siste måneden har vi hatt bra progresjon både individuelt og kollektivt. Vi tapte med ti mål for Tromsø under Skjærgårdslekene i midten av august. Jeg kan love at vi er blitt minst ti mål bedre siden den gang. Onsdag var det for eksempel bare tilfeldigheter som gjorde at vi til slutt tapte med to mål (18-20) for eliteserielaget Flints juniorlag, sier Henriette.

Sandefjord-rekruttene er mange. Bare de siste par-tre ukene har det kommet til 8-10 nye spillere, bl.a. fra Tønsbergs Turn som måtte trekke sitt lag. Vi valgte først å trekke andrelaget i regionsserien, men jobber nå for å «gjenåpne» laget. Med over 30 rekrutter på treningene er det viktig at kamptilbudet står så noenlunde i stil.

– Det blir selvsagt spennende å se hva som skjer i morgen. Vi går for puljeseier, men det er ingen krise om det blir en ny kvalfiseringsrunde i oktober. Da får vi en måned på oss til ytterligere utvikling, sier Henriette Hovland Christiansen.