Anders tilbake etter hodesmellen: – Har gjort det før! – Sandefjord

Anders tilbake etter hodesmellen: – Har gjort det før!

Det er vel egentlig ikke noen trøst, når vi tenker oss om, men Anders Hallberg stoler på tidligere erfaringer når han melder seg friskmeldt etter hodeskaden han pådro seg mot ØIF Arendal. Det er bra, for søndag venter Nærbø i Jotunhallen!

Med fem minutter igjen av 1. omgang i Sør Arena, på stillingen 13-10 til hjemmelaget, ble kampen brått avsluttet for vår kaptein Anders Hallberg.

– Jeg gikk på skudd, og så fikk jeg en arm rett ned i hodet. Det var helt uforskyldt fra hans side, men gjorde ikke mindre vondt av den grunn, sier Hallberg, som siden har tatt det mye med ro – blant annet har han holdt seg unna håndballtreningen, men nøyd seg med det fysiske.

Men de siste dagene har han vært tilbake på feltet, og søndag er han på plass igjen.

– Jeg har hatt en slik hjernerystelse før, og kjenner godt til symptomene. Nå er jeg symptomfri og i god form igjen, sier han.

Anders Hallberg (nr 7) ligger på gulvet og holder seg til hodet i kampen mot ØIF Arendal.


Aggressive Nærbø
Han ser fram til møtet med Nærbø, som han vil kreve innsats både i forsvar og angrep.

– De spiller aggressivt i begge ender av banen. Offensivt 6-0 i forsvar, og mye mann mot mann. De vil ha dueller, og de er gode til å vinne dem. Så for oss handler det om å være 100 prosent på fra start, alle mann alle, og så jobbe for å heve det bunnivået vi har hatt i de første kampene.

– Ja, for det har vært 10-15 minutter både mot Halden, Runar og Arendal som rett og slett ikke har vært gode nok?

– Det har det. Vi har spilt 45-50 minutter bra, og så resten dårlig. Eller veldig dårlig, egentlig. Det har vi ikke råd til i REMA1000-ligaen. Vi må gjøre de periodene så korte som mulige, og så lite dårlige som mulige, så kan vi faktisk slå mange av lagene i dagens serie. Men det krever mye av oss, og det vet vi, sier Anders Hallberg.