Alle muligheter til å få vist seg for Sandefjord-gutta i årets LERØY-serie – Sandefjord

Alle muligheter til å få vist seg for Sandefjord-gutta i årets LERØY-serie

Puljene er satt for LERØY-serien sesongen 2021/22, og de får ikke noe gratis, de lagene som har tenkt seg til sluttspillet fra guttenes pulje 2.

For hør bare: Viking Stavanger, Bækkelaget, Randesund, Fjellhanner, Elverum, Lillestrøm, Øyestad, Melhus og Sandefjord skal kjempe om de to plassene som rett til å få delta i sluttspillet i Drammen 7.-9. mai 2022. Dit kommer riktignok de to beste av tredjelagene også (tre puljer), men uansett er nåløyet trangt, og guttene våre møter juniorlagene til fire andre REMA1000-klubber. Jo, det blir tøft!

LERØY-serien er satt opp med fem runder totalt. De ni lagene i avdeling 2 spiller tre runder med puljer på 3 lag, deretter en fellesrunde i Drammen og så altså selve sluttspillet.

Sandefjord skal til Stavanger i åpningsrunden 20. november, hvor de møter hjemmelaget Viking og Bækkelaget. Begge kampene avvikles på lørdagen. 22. januar inviterer de Øyestad og Fjellhammer til Jotunhallen, mens de i den tredje runden 5. mars skal til Trondheim for å møte Melhus og Elverum.

I fellesrunden i Drammen 1.-3. april gjenstår Randesund og Lillestrøm, så har de møtt alle de åtte andre lagene i pulja.

I avdeling 1 møtes disse lagene: Molde, Kolstad, Herkules, ROS, Nærbø, Bjørnar, Dale, Fold og Follo.

Avdeling 3 ser slik ut: Sandnes, Runar, Kristiansand, Halden, Tromsø, Charlottenlund, Nøtterøy, Sotra og Haslum.