– Ingen grunn til å flytte, sier Sander (24) – Sandefjord

– Ingen grunn til å flytte, sier Sander (24)

Sander Marthinsen Ree-Lindstad har to år bak seg som Sandefjord-spiller og har nå bundet seg for et tredje. – Jeg har egentlig ingen grunn til ikke å fortsette, sier Sander.

Ikke før er nyheten ute om at Sander Wennberg Linderud har skrevet ny kontrakt med SH, så kommer det en ny en. Nok en gang gjelder det en «innlending» med fortid i Elverum. Sander Ree-Lindstad kom riktignok til klubben fra Sandnes for to år siden, men før det spilte han på rekruttlaget til Elverum sammen med bl.a. Sander Linderud og Simen Søgaard.

Sander har vokst seg gradvis inn i SH som en forsvarsbauta, en hærfører i krigen og i enkeltkamper også en svært god avslutter. Han er en av de spillerne som noteres først på blokka når trener Veierød skal plukke laget til neste kamp. Med andre ord, en forlenget kontrakt er noe også Sandefjord setter pris på.

– Sanders vinnervilje er gull verdt, sier sportslig leder Ole Thomas Nøstvold. Han er svært fornøyd med å ha sikret seg 24-åringens underskrift for neste sesong. Og for Sander betyr det ikke noe om det blir i eliteserien eller i 1. divisjon.

– Både jeg og Marion (samboer som er keeper på SHs damelag, red anm.) trives veldig godt i klubb og på lag. Sandefjord er en fin by å bo i også, sier Sander, som begynner i ny jobb i april. Til nå har han jobbet på Sky skole i Larvik, fra 11. april starter han opp i Danske Bank her i byen.

– Det blir spennende. Ny jobb og nye utfordringer, sier en fornøyd Sander.