– De viktigste poengene tok vi i helga – Sandefjord

– De viktigste poengene tok vi i helga

Når Sandefjord-damene drar til Kongsberg i kveld for å møte Hokksund, er det i visshet om at plassen i neste års 2. divisjon er sikret. – De poengene vi tok mot Våg og Søgne var viktige. I kveld blir det nok tøffere kamp om poengene, sier SH-trener Petter Kjærnes.

Han dro fra Sørlandet søndag med en god følelse. Ikke bare ble det to seirer, de spilte bra håndball også. Bra bakover, høyt tempo i angrepsspillet og mange gode avslutninger.

– Vi presterte bra, rett og slett. Utfordringen er at i dag må vi stille uten 5-6 av de spillerne som var med i helga. Det er jo litt kjedelig at spillertilgangen er så ustabil, men samtidig gir det andre spillere muligheten til å vise seg fram. Det er det gode ved det, sier Kjærnes.

Han vet godt hva som møter dem i Kongsberghallen. Hokksund er en blanding av spillere fra Hokksund og spillere fra det gamle eliteserielaget Skrim, som Petter trente i mange år fram til han overtok Sandefjord i 2019.

– Ingen av bakspillerne deres er under 30 år. De er i god fysisk form, har masse erfaring og har levert gode resultater i det siste. Så det blir en tøff fight. Og så blir det nok litt spesielt for meg å komme tilbake til Kongsberghallen og møte gamle kjente. For det kommer jeg sikkert til å gjøre!

Det er kampstart 19.30 i kveld. Du kan følge den på Håndballforbundets Live-dekning: https://www.handball.no/system/live-kamp/?matchId=7359555

Bildetekst
Kan det bli mer å juble for for Tiril Jørstad Palm og de andre Sandefjord-damene, eller blir Hokksund for sterke? Svaret får vi sånn cirka 20.455 i kveld.