– Jeg har det som plommen i egget! – Sandefjord
Tarik Repesa i hardt vær mot Sandnes.

– Jeg har det som plommen i egget!

Tarik Repesa er blitt glad i Sandefjord og SH. Nå har han forlenget kontrakten sin til 2024!

Du legger merke til ham. Han ruver i midtforsvaret og finner seg alltid plass inne på streken i angrep. 27-åringen fra Trondheim, med sitt karakteristiske svarte skjegg, ligger på sjetteplass blant SHs målskårere denne sesongen med 47 mål på 25 kamper, dvs nesten 2 mål i snitt.

Han kom til Sandefjord fra Kolstad før 2019-20 sesongen. Før den overgangen kom på plass var han nær ved å legge håndballen på hylla. Nå planlegger han for to nye sesonger. Minst.

– Jeg trives i både klubb og by. Og så har vi fått en veldig god spillergruppe som trives i lag. Jeg må også nevne alle de fine folkene som er rundt laget, svarer Tarik på spørsmål om hvorfor han forlenger kontrakten.

Han opplever at han har opparbeidet seg stor tillit i laget, og blant trenerne. Det er selvsagt også viktig når slike beslutninger skal tas.

– Hva er den største endringen fra 2019 til i dag, slik du ser det?

– Gleden ved å spille håndball. Jeg har det moro! I 2019 var jeg på randen til å slutte. Nå binder jeg meg for to nye år, det sier sitt. Og så har jeg veldig tru på det vi driver med, derfor har jeg lyst til å være med videre på SH-ferden, sier Tarik Repesa.