Begge Sandefjord-lagene til 3. runde med god margin – Sandefjord

Begge Sandefjord-lagene til 3. runde med god margin

Det blir mer cup-moro for Sandefjords herre- og damelag. Torsdag kveld slo Pernille Strøm Sørby (bildet) og de andre SH-damene Tønsberg Turn 24-17, mens herrene overkjørte Glassverket fullstendig og stoppet ikke før på 43-20.

Det var knyttet litt spenning til hva Petter Kjærnes og hans damelag kunne få til i sin første ordentlige test denne høsten. Ute på parketten i Tønsberghallen ble det aldri spennende. Sandefjord knallåpnet med 4-1 i løpet av de første sju minuttene. Så virket det som om de tenkte at «dette går jo veldig greit», for det var et mindre skjerpet lag i resten av omgangen, og ledelsen økte bare med ett målt til 14-10, ved halvtid.

Starten på 2. omgang var som i den første, bare at denne gangen varte det gode spillet i 15 minutter. Da sto det 22-12, og seieren var sikret for lenge siden.

I resten av kampen skåret faktisk TT flere mål enn SH, det til tross for godt keeperspill av Marion Helland. Og ved full tid sto det altså 24-17 til Sandefjord.

Til jentenes forsvar skal sies at Petter Kjærnes langtfra toppet mannskapet sitt. Seniorspillere som Marte Holand Pettersen og Camilla Bach satt lange perioder på benken mens de unge rekruttspillerne fikk spilletid. Det kan nok bli nyttig etter hvert.

Marie Daarstad skårer ett av sine tre mål mot Tønsberg Turn.

Til helga spiller de fir øvrig Pors Cup med kamper både fredag (Grane Arendal), lørdag (Kjelsås og Reistad) og søndag (Pors).

Målskårere mot TT: Pernikke Strøm Sørby 5, Madelen Bringaker 5, Mari Ellingsen 3, Helene Fure 3, Marie Daarstad 3, Kine Tveter 2, Camilla Bach 2, Nora Rosenberg 1.

Disse jentene debuterte for SH mot Tønsberg Turn torsdag. Fra venstre Sara Holberg, Marie Daarstad, Camilla Bach, Kine Tveter, Linéa Hoffgaard og Nora Rosenberg.

Feide banen med hjemmelaget
I Glassverkethallen ble det aldri spennende. Hjemmelaget var med til 2-2, men så var det slutt. Til pause sto det 22-8, ved full tid 43-20.

Det ble en kamp hvor unggutta fikk tid og plass til å dominere. Kvartetten Erlend Haug Strand (6), Jakub Petrzela (5), Lasse Døsen (4) og Martin Lundquist (5) skåret f eks til sammen 21 mål. Imponerende, rett og slett.

Øvrige mål: Fredrik Engelstad 5, Kristoffer Norgren Olsen 5 (4), Mads Mork 3, Fredrik Svendsen 2 (1), Sander Wennberg Linderud 2, Anders Jansrud 2, Sander Ree-Lindstad 1, Johannes Gurrich 1, Tarik Repesa 1.