Nå kan du kjøpe sesongkort for sesongen 2022-23! – Sandefjord

Nå kan du kjøpe sesongkort for sesongen 2022-23!

Sesongkortsalget er åpnet! Nå kan du kjøpe deg inngang til alle 1. divisjonskampene for bare 990 kroner eller for SHs hjemmekamper i alle klasser (minus cupkamper) for bare 1490,-!

Sandefjord sesongåpner på hjemmebane mot Nordstrand søndag 11. september kl 19.30. Det betyr at vi også åpner for salg av sesongkort. Denne sesongen kommer vi med to varianter; én for Herrer elite i 1. divisjon, og én for alle kamper i SH-regi – inklusiv Herrer elite. Det er jo noen av oss som er mer interessert i håndball enn andre, og som gjerne vil ha med oss mest mulig god underholdning!

For sesongkort Herrer elite, klikk her
For sesong kort Alle SH-kamper, klikk her

Med sesongkortet så får du oppleve våre 13 hjemmekamper denne sesongen. Ordinær voksenpris er 120 kr per billett på sittetribunen. Det vil si at dersom du planlegger å se flere enn 8 kamper i år, så vil det lønne seg å handle sesongkort. I tillegg er du sikret fast plass i hallen!

Vi velger i år også å kjøre et sesongkort for de som vil se mest mulig håndball. Kjøper du kortet til 1490 kroner får du et fysisk sesongkort i handa som du kan bruke på alle andre kamper enn Herrer 1. divisjon, hvor du får tildelt plass på sittetribunen personlig.

Vi snakker om 11 kamper i Damer 2. divisjon, 11 kamper i Herrer 2. divisjon og minst like mange kamper i Herrer junior.