– Skal snu tap til seier mot Herulf! – Sandefjord

– Skal snu tap til seier mot Herulf!

– Jeg har trua, absolutt, sier Sandefjord-kaptein Tarik Repesa. Onsdag ettermiddag drar han og lagkameratene til Moss for å møte Herulf til kamp i 1. divisjon. Da skal cuptapet mot Halden hevnes!

Han er Einar Veierøds mest betrodde mann når Sandefjord spiller kamp. Som lagkaptein er han bindeleddet mellom Sandefjord-treneren og gutta ute på banen, og også mot motstanderlaget og dommerne. Tarik er fersk i rollen som kaptein, og han var nok ikke veldig fornøyd med hvilken kurs Sandefjord-skuta tok mot Halden i Jotunhallen søndag. Det ble en kjip dag på jobben, for å si det rett ut.

– Det er helt sikkert! Jeg trur aldri jeg har hørt så mange smell i stolpene som jeg gjorde søndag. Etter hvert som Halden-keeperen reddet skjøt vi mer og mer til sidene, og veldig ofte i stengene. Han stresset oss med redningene sine, vi følte at vi måtte gjøre det ekstra bra for å lykkes, sier Tarik Repesa.

3. runde-kampen i NM endte som kjent med tap 21-29, og dermed er det Halden som får muligheten i 4. runde. – Det er tredje året på rad vi ryker ut av cupen i 3. runde, så noe utpreget cuplag er vi vel ikke. Men samtidig er det greit å tar et tap i en mindre viktig kamp. Det er tross alt opprykk til REMA1000-ligaen som er hovedmålet i år, sier Tarik.

Uansett, ifølge SH-kapteinen er Halden-tapet ute av syne og ute av sinn nå. – Det er ny trening i dag, ny kamp i morgen. Jeg er sikker på at vi skal bli klare til å prestere på høyt nivå mot Herulf. Vi må brette opp ermene og gå ut og krige i Mossehallen. Herulf skal få merke at vi ønsker oss revansj!

Bildetekst
Sandefjord-kaptein Tarik Repesa på skuddhold mot Halden søndag. I Mossehallen onsdag kreves det bedre treffsikkerhet fra hele laget om det skal bli poeng.