Slo OSI 37-19, men hva skjer med nesa til Johannes? – Sandefjord

Slo OSI 37-19, men hva skjer med nesa til Johannes?

Det var vel egentlig aldri tvil, selv om det bare sto 15-13 til pause. Sandefjord var et så mye bedre lag enn OSI som de skulle være og vant til slutt hele 37-19 i Domus Atlethica.

– Fortsatt er det litt å hente, som når vi leder 9-6 og slipper dem inn i kampen igjen på våre egne feil. Men alt i alt er det grunn til å være fornøyd, sa trener Einar Veierød sent tirsdag kveld – etter å ha fått fordøyd kveldens møte med OSI.

Et OSI-lag som ifølge Veierød er noe av det bedre de har stilt på beina de siste årene.

– De hadde mange gode spillere på banen, men sliter med samhandlingen. Derfor holder det ikke i lengden, selv om de har mye individuell kvalitet, sier Veierød.

Og det hadde han selvsagt helt rett i. Det holdt ikke i lengden. Etter tomålsledelse ved halvtid (15-13) gikk Sandefjord rett opp til 21-14 i løpet av de første fem minuttene. Da var egentlig løpet kjørt for hjemmelaget. Sju mål bak mot seriefavoritten er egentlig en umulig ledelse å hente inn. OSI var da heller aldri i nærheten. Sju mål ble etter hvert til ti, tolv og til slutt 18. 37-19 er en solid seier, rett og slett.

– Det endte bra, ja, sier Veierød, som er opptatt av at de skal prestere jevnt over godt i alle kampene. Og ikke dårligere enn Bergen Håndball, som nå peker seg ut som den tøffeste motstanderen i kampen om opprykk. Bergen slo OSI «bare» 38-25 på hjemmebane søndag. I den interne konkurransen kan vi si at det står 1-0 til SH!

– Det eneste skåret i gleden tirsdag er Johannes Gurrichs nese-skade. Han fikk seg en smelle nesa allerede før det var spilt fem minutter, måtte forlate banen og kom aldri innpå igjen.

– Han skal på sjekk på legevakta i kveld. Det kan være brudd, men vi håper jo ikke det. Johannes er veldig sentral på det G20-laget som skal spille åttedelsfinale i junior-NM mot Fjellhammer allerede mandag. Så vi krysser fingre, sier Einar Veierød.

Sandefjords lag tirsdag: Johan Hedlund Bergqvist, Eirik Haukedal, Erlend Johnsen 1, Mats Mork 2, Fredrik Svendsen, Fredrik Engelstad 2, Kristoffer Norgren Olsen 5 (3), Sander Wennberg Linderud 6, Anton Mynster Kronborg 2, Sander Ree.Lindstad 2, Lasse Døsen 4, Erlend Strand 3, Anders Jansrud 6, Johannes Gurrich, Victor Iversen 2, Tarik Repesa 2.

Bildetekst
Johannes Gurrich fyrer løs mot Halden. Det ble ikke så mange skudd på ham mot OSI, for allerede etter fem mninutter måtte han forlate banen med smell i nesa.