Veierød før møtet med Falk: – Lokaloppgjør lever sitt eget liv! – Sandefjord

Veierød før møtet med Falk: – Lokaloppgjør lever sitt eget liv!

Lørdag kl 16.00 blåser dommerne igang 1. divisjonsoppgjøret mellom Falk og Sandefjord i Lystlunden Arena. Falk er poenget fra nedrykksplass, Sandefjord er to poeng fra opprykksplass. Men ifølge trener Einar Veierød betyr det ingen ting.

– Disse kampene lever sitt eget liv. Møtene med Falk, Nøtterøy og Runar, mener jeg. Det er lokaloppgjør. Det er en helt egen stemning og atmosfære. Ofte er det mye folk også. Håper mange Sandefjord-supportere tar turen til Horten!

Det sier Einar Veierød dagen før dagen. Han har nettopp gjennomført den siste treningsøkta før møtet med Johnny Jensens menn fra nordfylket,. Det er møter hvor det ofte smeller ekstra hardt. Alle har lyst til å vinne. Alle vil unngå å tape.

– Det vil garantert ikke bli gitt ved dørene. Gutta må være villige til å ofre mye for laget og drakta, sier Einar Veierød.

Han leder et lag som har 16 poeng på 10 kamper og som ligger an til å spille kvalifiseringskamper for opprykk til REMA1000-ligaen. Men han er ikke fornøyd. Forhåpentligvis ikke spillerne heller. For nederlagene mot Charlottenlund og Viking TIF svir. De skulle ikke kommet. Sandefjord skulle tronet på tabelltoppen, slik alle har spådd. Men det er 16 kamper igjen å spille. 32 poeng. Viking TIF kan gå på en smell, slik Sandefjord allerede har gjort. Det kan snu.

Da må Falk slås i Horten. Alt annet kan være ødeleggende for drømmene og målet. Veierød lover at gutta er klare. Stemningen på treninga fredag var god.

– Bare Ree er skadet, ellers velger jeg fra en full tropp. Det er positivt. Så får vi se hva vi ender opp med. Uansett skal de være gode nok til å hamle opp med Falk. Hvis de vil, sier Einar Veierød.

Bildetekst
Sander Ree-Lindstad har vært viktig i mange kamper denne sesongen. Mot Falk må han sitte på sidelinjen med skade.