– Vil vise oss fra en bedre side! – Sandefjord

– Vil vise oss fra en bedre side!

Tapet mot Falk sist helg var ikke med i beregningen. Når Bergen kommer på besøk i Jotunhallen søndag (kampstart 18.30) skal Sandefjord-gutta slå tilbake. – Vi vil vise oss fra en bedre side, sier Sander Wennberg Linderud.

23-åringen har spilt i blått siden 2020/21-sesongen og har så langt notert seg for 219 mål på 55 kamper for klubben i cup og serie, et snitt på 4. Med skåringene, sitt solide forsvarsspill og blikk for medspillerne har han vært en av lagets viktigste spillere siden han kom til byen fra Elverum før opprykket til REMA1000-ligaen. Siden har det blitt flere tar enn seirer, men ingen har nok smakt vondere enn nettopp 18-20 nederlaget for Falk.

– Vi har pratet litt om det som ikke gikk så bra. Men så handler det også om ikke å dvele for lenge ved den kampen. Det er viktigere å nullstille og få tankene over på neste kamp, sier Sander.

For nå er det møtet med Bergen som er viktigst. Laget som ligger a poeng med oss og dermed på delt andreplass på tabellen, bak ledende Viking TIF.

– Skal vi rykke opp så må vi vinne kamper, det sier seg selv. Så for oss er denne kampen like viktig som de andre. Alle gutta er enige om målsettingen, så vi er klare til å gi det som trengs for å sikre poeng. Og så håper vi publikum kommer for å hjelpe oss. Det er ekstra stas å spille når det er mange i hallen. Dere er til god hjelp for oss!

Sander er toppskårer for Sandefjord så langt denne sesongen med 56 mål på de 11 første kampene. En tittel han for øvrig deler med Kristoffer Norgren Olsen. Han innrømmer at han ikke er helt fornøyd med egne prestasjoner denne høsten.

– Det er en følelse jeg har. En vil jo alltid gå ut på banen og forsøke å levere sitt beste, men det er ikke alltid en lykkes. Jeg mener det er mer å hente, og skal forsøke å få det ut både søndag og senere i sesongen, sier han.

Bildetekst
Sander Wennberg håper på mange folk i hallen når de møter Bergen i morgen ettermiddag. Dette bildet er fra oppgjøret mot Nøtterøy tidligere i høst, da det var 1157 tilskuere i Jotunhallen.