Vi dro til Polen og VM med 60 støttespillere! – Sandefjord

Vi dro til Polen og VM med 60 støttespillere!

Det er moro på tur. Ekstra moro er det når du har med deg venner og kjente. I Katowice i Polen forrige helg var det mange av oss på tribunen og i bybildet da det norske herrelandslaget kjempet om heder og ære i VM.

– Det var så vellykket at vi satser på en ny tur til EM i Tyskland i januar 2024, sier daglig leder Anders Holand Pettersen.

For en drøy uke siden kom han hjem igjen sammen med nesten 60 andre fra en firedagers tur til VM-byen Katowice. I gjengen var det styremedlemmer og andre frivillige, sponsorer, støttespillere og venner av SH. En herlig samling håndballentusiaster som absolutt fikk valuta for pengene. Vi fikk med oss to norske kamper, mot Serbia og Qatar, og det sto også en felles middag på programmet.

– Det er hyggelig å kunne honorere mennesker som bruker mye av sin fritid på Sandefjord Håndball. Og så bygger vi lagfølelse, både med frivillige og sponsorer. Det handler om å skape et fellesskap rundt det som veldig mange av oss synes er noe av de morsomste vi kan drive med, nemlig håndballen, sier Anders Holand Pettersen.

Med denne håndballen på ryggen viste Sandefjord-gjengen fram sine VM-sponsorer.Han benytter anledningen til å takke alle som bidro til turen, både økonomisk og i form av tilstedeværelse.

– Ikke minst må vi takke de sponsorene som var med på å finansiere VM-jakka vi lagde for anledningen. Tusen, tusen takk for støtten. Og tusen takk til de som hjalp til med middagsregningen! Sier han.

Fra fellesmiddager fredag, som var preget av godt stemning fra start til mål. 🙂

Neste år er det EM i Tyskland. Mesterskapet skal etter planen avvikles i seks tyske byer; Düsseldorf, Køln, Hamburg, Mannheim, Berlin og München. Norge skal igjennom en EM-kvalifisering nå i vår, mot Serbia og Finland. Vinneren får en EM-plass, og det skal en god del til om ikke det blir Norge. Så gjenstår det å se hvor de skal spille innledende kamper og hovedrunden. Men at det kommer til å dukke opp kjente Sandefjord-fjes på TV-skjermen også i 2024, det kan du nesten regne med!