– Det gir trygghet å ha de to keeperne på plass! – Sandefjord

– Det gir trygghet å ha de to keeperne på plass!

Johan Hedlund Bergqvist og Sander Akerlie har signert på nye 2-årskontrakter med Sandefjord Håndball. – Det kjennes godt å ha to så gode keepere med på veien videre, sier sportslig leder Ole Thomas Nøstvold.

Klubben er i gang med å planlegge for kommende sesonger. Ingen vet foreløpig hvor vi spiller neste år, om det er i REMA1000-ligaen eller i 1. divisjon, men lag må bygges uansett. Venter en for lenge, risikerer en å gå glipp av spillere en gjerne ville hatt med på laget.

Sandefjords sportslige leder er derfor veldig fornøyd med å ha to byggeklosser klare, nemlig keeperne Johan Hedlund Bergqvist og Sander Akerlie.

– De to har levert storveis så langt i årets sesong, de er utvilsomt blant 1. divisjons aller beste keepere. Så vi er glade for at de vil være med oss videre, og vi er fornøyd med at begge har skrevet under for 2 år. Det betyr mye for oss også i forhold til planlegging, sier Ole Thomas Nøstvold.

Johan Hedlund Bergqvist (29) er blitt for veteran å regne i Sandefjord. Han spiller sin femte sesong for klubben, men fram til nå har han bare villet skrive under på ettårs-kontrakter. Hvorfor to år nå, Johan?

– Jeg har slått meg til ro i Sandefjord, fått meg kjæreste og kan tenke meg å bli her. Da er det lettere å planlegge litt lenger fram i tid, sier han.

Sander Akerlie (23) på sin side kom inn foran sesongen 2021/22, som en midlertidig erstatning for EM-uttatte Eirik Haukedal. Siden har han blitt her. Mange fryktet nok at han kunne bli hentet av Drammen da de mistet André Bergsholm Kristensen til portugisiske Sporting Lisboa, men den frykten var heldigvis ugrunnet.

– Det er deilig å ha det avklart så tidlig, det gjør noe med hodet ditt. Nå kan vi bare konsentrere oss om å bli bedre målvakter, sier Sander Akerlie.