Gutta trenger støtte: Setter opp buss til Stil Arena søndag! – Sandefjord

Gutta trenger støtte: Setter opp buss til Stil Arena søndag!

Sandefjord har tre utrolig viktige bortekamper igjen denne sesongen, og den første kommer allerede søndag mot Follo i Stil Arena. Nå setter klubben opp gratis supporterbuss for å sikre mest mulig støtte til Sandefjord-gutta!

– Det hadde vært fint om det hadde kommet noen Sandefjord-supportere til Ski på søndag. Det betyr så mye for oss! sier Sandefjord-trener Einar Veierød.

Han gleder seg til møtet med tabellfirer Follo, et lag vi slo 29-27 i Jotunhallen i høst. Men han vet også at det kan bli tøft. Og da er det godt å ha publikummere i ryggen!

– Vi merker det alle sammen, både på benken og på banen, når publikum er med oss. Og skal vi få til det søndag må de nok komme fra Sandefjord, sier Veierød, som er i full gang med kampforberedelsene fram mot det som på mange måter kan beskrives som en skjebnekamp.

For med Sandefjord-seier søndag kan Follo se langt etter opprykksplassene. Da gjenstår bare Bergen i kampen om andreplassen på tabellen, den som også gir REMA1000-liga spill i 2023/24. Og Bergen har vi et ekstra på i og med vår femmilsseier (27-22) i Jotunhallen i desember.

– Vi håper det er mange som har lyst til å bli med oss over fjorden. Vi setter opp buss med avgang fra Jotunhallen kl 14.30 søndag. Bussen er gratis, men du må betale inngangsbilletten din sjøl. Det eneste vi trenger er at du melder deg på. Det gjør du på Facebook-sida vår, eller ved å sende en epost til post@sandefjordhandball.no, sier daglig leder Anders Holand Pettersen.

Bussen blir akkurat så stor som vi trenger. Og vi håper vi må bestille en 50-seter minst!