Kl 16.00 i dag: En av sesongens vanskeligste bortekamper! – Sandefjord

Kl 16.00 i dag: En av sesongens vanskeligste bortekamper!

Sandefjord tar turen til Nøtterøyhallen i ettermiddag. Møtet med hjemmelaget er en av de vanskeligste bortekampene i årets 1. divisjon.

Det nytter ikke å se på tabellen, der Sandefjord er nummer to og Nøtterøy nummer ti. Det nytter ikke å tenke på at Nøtterøy mistet omtrent hele laget etter en vanskelig fjorårssesong og nå stiller med et av divisjonens mest urutinerte lag. Det hjelper heller ikke at vi har hatt for vane å gjøre det bra nettopp i Nøtterøyhallen, eller at vi vant med ti (29-19) i Jotunhallen i høst.

For som trener Einar Veierød seier: – Disse lokaloppgjørene lever sitt eget liv. Og Nøtterøy viste for bare en måned siden at de kan skape trøbbel også for de beste da de tapte med bare to mål (30-32) for topplaget Viking TIF.

Johannes Gurrich er ute resten av sesongen etter den ankelskaden han pådro seg i Melhushallen i januar. Operasjon venter, deretter rehabilitering. Forhåpentligvis spiller han sin neste offisielle kamp for Sandefjord i REMA1000-ligaen.

Ellers ser det bra ut for Einar Veierøds menn. Det betyr at Nøtterøy kan få kjørt seg, men det er ingen garanti. For gutta våre har hatt en tendens med manglende stabilitet, og manglende tempo. Begge deler må til om det skal bli poeng i ettermiddag.

Bildetekst
Det var fest i Jotunhallen da Tarik Repesa og Sandefjor møtte Nøtterøy i høst. Forhåpentligvis blir det i hvert fall resultatmessig det samme i Nøtterøyhallen i ettermiddag.