Med Jotun på brystet i tre nye år! – Sandefjord

Med Jotun på brystet i tre nye år!

Jotun blir Sandefjords hovedpartner for de tre neste årene. – Avtalen innebærer et betydelig løft for oss, så den er vi veldig godt fornøyd med, sier Sandefjord-leder Pål Lund.

Det er ingen nyhet i seg selv at Jotun-logoen skal prege Sandefjord-drakta. Det har den gjort så lenge Sandefjord Håndball har eksistert. Det nye er at Jotun fram til 2026 blir hovedpartner for de blåkledde. Det innebærer et utvidet samarbeid med mer profilering både på arena, på drakter og i sosiale medier. 

En fornøyd styreleder Pål Lund i Sandefjord Håndball etter at den nye avtalen med Jotun er i boks.– Vi har lenge ønsket oss en hovedpartner og kan egentlig ikke tenke oss noen som passer bedre enn akkurat Jotun. Jotun-navnet er uløselig knyttet til Sandefjord, sier Pål Lund.

Konsernsjef Morten Fon i Jotun er stolt av å være hovedsponsor for Sandefjord Håndball.


Slik forklarer konsernsjef Morten Fon i Jotun bakgrunnen for at de nå har satset mer ressurser på Sandefjord Håndball:

– Jotun støtter gode initiativer for å skape en by som er god for innbyggerne. I dette arbeidet er så vel breddeidrett som toppidrett viktige faktorer. Jotun er stolt av at så mange lag i Sandefjord spiller med vår logo på brystet. Dette gjelder også Sandefjord Håndball.