Skal vi rett og slett bare utsette festen? – Sandefjord

Skal vi rett og slett bare utsette festen?

Urædd setter opp buss til Jotunhallen i kveld. De vil ha med seg mange når de sikrer plassen i neste års 1. divisjon. Men er de sikre på at det blir opprykksfest?

Kl 20.30 i kveld møtes Sandefjord og Urædd til kamp i 2. divisjon herrer avdeling 2. For gjestene er kampen særdeles viktig: Med uavgjort i Jotunhallen sikrer de seg opprykk til 1. divisjon neste sesong. Da får de 36 poeng, og nærmeste konkurrent Øyestad blir liggende ti poeng bak med fem kamper igjen å spille. Og det hjelper ikke om arendalittene vinner alle sine, og Urædd taper sine, for laget fra Porsgrunn er uansett foran på innbyrdes oppgjør.

Med det utgangspunktet inviterer den tidligere storklubben Urædd tilhengerne sine med på busstur til Sandefjord.

Urædd håper nok på full buss når de inviterer til kamp i Jotunhallen i kveld kl 20.30. Men blir det noen fest?

Sandefjord-rekruttene er klare til kamp. De har ikke så mye på spille for som Urædd. Med sine 17 poeng ligger de trygt plassert midt på tabellen, i motsetning til hva som har vært tilfelle de siste sesongene. Da har vi måttet mobilisere ekstra fra a-lagsstallen for å redde den viktige plassen. Viktig fordi 2. divisjon er en veldig god divisjon å spille i for ikke minst første- og andreårs juniorer.

– Vi forbereder oss som vi pleier, og har de fleste spillerne klare. Så skal vi gjøre det vi kan for at de må utsette feiringen. Presset er i hvert fall på dem, vi spiller med lave skuldre, sier Sandefjord-trener Fredrik Svendsen.

Men ta turen til Jotunhallen i kveld da, kampstart 20.30, så får du selv!

Bildetekst
Albert Haukom igjennom for Sandefjord mot Runar. Han er en av flere SH-rekrutter som skal bryne seg på tabell-topp Urædd i Jotunhallen i kveld.