Grasrotandelen gir millioner til håndballen, og mange titusener til Sandefjord – Sandefjord

Grasrotandelen gir millioner til håndballen, og mange titusener til Sandefjord

Grasrotandelen gir kunder av Norsk Tipping anledning til å gi et beløp tilsvarende inntil 7 % av spillinnsatsen sin til et valgfritt lag eller forening. Over 30.000 lag og foreninger er idag registrert som grasrotmottakere, deriblant Sandefjord Håndball som i fjor mottok nesten 80 000 kroner fra spillselskapet.

I løpet av de ti siste årene har Norsk Tipping overført rundt 560 000 kroner til Sandefjord Håndball. Hvorfor? Fordi mange av våre supportere har valgt å gi grasrotandelen sin til SH. Et foreløpig høydepunkt ble nådd i 2019 da 107 spillere la igjen over 92 000 kroner i SH-kassa. I fjor hadde vi registrert hele 147 spillere, mens beløpet nådde nesten 79 000.

– Grasrotandelen er en viktig inntektskilde, og ikke minst er det gledelig at så mange av våre supportere synes vi fortjener deres støtte. Det setter vi veldig stor pris på, sier daglig leder Anders Holand Pettersen i Sandefjord Håndball.

Han oppfordrer til at flere velger SH som grasrotmottaker. Det kan du gjøre ved å klikke på denne lenken: