– Vi håper på mange sandefjordinger i Framohallen! – Sandefjord
Til dere som heier på Sandefjord og bor i Bergen: Her er beskrivelsen av hvor dere skal kjøre og hvordan Framohallen ser ut!

– Vi håper på mange sandefjordinger i Framohallen!

Onsdag kl 18.00 er det avkast mellom Bergen og Sandefjord i den vestlandske hovedstaden. Daglig leder Anders Holand Pettersen håper på en skikkelig mobilisering fra eksil-sandefjordinger i Bergen!

– Vi trenger all mulig støtte i denne helt avgjørende opprykkskampen, sier Anders.

Bergen mot Sandefjord i Framohallen er kampen ingen av lagene tåler å tape, og hvor selv uavgjort kan være for dårlig – for begge.

Lagene ligger begge på 39 poeng, tre bak Viking TIF og tre foran Follo. Med Viking-seier over Herulf Moss onsdag (til samme tid og i samme by) er 1. plassen sikret for Khaled Chentouts menn. Da er det bare kamp om den andre opprykksplassen og om hvilket lag som skal få spille kvalifisering mot Haslum.

Sandefjord ligger best an i dag, med best målforskjell og med en femmålsseier over bergenserne fra Jotunhallen før jul. Det vil si at med uavgjort onsdag vil de blå fortsatt være foran Bergen, også på innbyrdes oppgjør. Men da lurer Follo i kulissene. De skal til Trondheim og møte Melhus. Et lag med alt å kjempe for mot et lag med lite å kjempe for. Blir det Follo-seier der, er de bare to poeng bak Sandefjord/Bergen (hvis uavgjort, altså).

Da faller ikke avgjørelsen før i siste serierunde, der Sandefjord møter Ryger i Jotunhallen og Follo møter Viking TIF i Stil Arena, mens Bergen skal møte Fyllingen, som i sin siste kamp mot ROS skaffet seg det ene poenget som skulle til for å få spille i 1. divisjon neste år også.

Og så det også er sagt: Bergen har Follo på innbyrdes etter ettmålsseier i Ski og uavgjort i Bergen. Mens Follo ligger foran Sandefjord på innbyrdes etter tomålstap i Jotunhallen og femmålsseier hjemme.

Vinner Sandefjord i Framohallen onsdag er saken både biff, karbonade og kjøttkaker! Da spiller vi i REMA1000-ligaen neste sesong og møter Elverum, Kolstad, Drammen, Runar, Nærbø og alle de andre topplagene i norsk håndball. Og det er akkurat det klubbens daglige leder håper skal skje.

– Det hadde vært deilig med en seier onsdag, ja. Så jeg håper det blir mange sandefjordinger på tribunen. Det kan faktisk være med på avgjøre kampen, sier Anders Holand Pettersen.